Bilete We Singing Colors • Lansare album „Hopium” + Special Guests • Expirat • 28.03 - 28 mar '23, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

We Singing Colors • Lansare album „Hopium” + Special Guests • Expirat • 28.03

Expirat Halele Carol, București

marți, 28 martie '23, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

We Singing Colors lansează cel de-al treilea album de studio – HOPIUM – împreună cu invitați speciali, prieteni, muzicieni cu care trupa a colaborat de-a lungul timpului, marți, 28 martie, la Expirat, Halele Carol.

Albumul reprezintă parcursul ultimilor ani și a fost ajutorul, eliberarea, într-o perioadă care nici nu mai are nevoie de detalii. Hopium păstrează linia eclectică la granița dintre indie, folk și pop, peste care se așează noi sonorități, pe care te lăsăm să le descoperi când îl vei asculta.

 

---

 

Early bird (primele 50): 40 lei

Pre-sale (până pe 15.03): 50 lei

Acces general: 60 lei

 

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

 

---

 

Înregistrat în mai multe studiouri din București, cu producători, ingineri de sunet și muzicieni, de pe el au fost lansate câteva single-uri, cum ar fi Default Tone, Nomad sau De Noi

 

Vino să asculți noul album live și să descoperim împreună Hopium!

 

---

We Singing Colors combină indie folk-ul cu elemente electro și pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri în adancul unor tristeți, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe.

Dacă primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visător și minimalist, cu accent reverberant pe o acustică melancolică, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonorități mai elaborate, în care ritmurile, synth-urile și percuțiile joacă un rol important.

 

Al treilea album, „Hopium”, ce va fi lansat pe 28 martie la Expirat a luat ce e mai bun din fiecare și duce povestea We Singing Colors mai departe.

 

We Singing Colors Live:

*Andrei Hațegan: voce, chitară

*Roxana Niculae: voce, clape

*Vlad Ionescu / Joseph Burton: tobe

*Narcis Axinte / Cătălin Lungu: bass

 

Un eveniment marca BandBook by Munteanu.