Bilete Vița de Vie – Fenomental XX ani / Expirat / 24.10 - 24 oct '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Vița de Vie – Fenomental XX ani / Expirat / 24.10

Expirat Halele Carol, București

joi, 24 octombrie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vița de Vie celebrează alături de fani 20 de ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei – FENOMENTAL. Expirat, 24 octombrie. Opening act: The Sonic Taste.

Celebrăm 20 de ani de FENOMENTAL cu o ediţie şi producţie specială a acestuia: prin remasterizarea acestui material şi prima apariţie pe vinil a unui album Vița de Vie.

FENOMENTAL este piatra de căpătâi a discografiei Vița de Vie (VdV).

FENOMENTAL este cel mai bine vândut album VdV - aproape 1.000.000 de exemplare - și cel mai premiat.

FENOMENTAL este albumul care a propulsat VdV  în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin manieră stilistică abordată.

FENOMENTAL este albumul care a ajuns să definească VdV  cel mai bine, ca trupă, în ochii publicului.

Albumul FENOMENTAL a fost integral produs în Essen - Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fara niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piață pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul Vinolamine.

Vița de Vie FENOMENTAL XX înseamnă:

-       Adrian Despot – chitară şi voce
-       Sorin Tănase – tobe
-       Cezar Popescu  - chitară
-       Adrian Ciuplea – bass & violoncel
-       Mihai Ardelean – clape

 

Facebook: https://www.facebook.com/vitadevie
YouTube: http://www.youtube.com/vitadevieofficial
Instagram: https://www.instagram.com/vita_de_vie/

----------

Concertul va fi deschis de catre THE SONIC TASTE

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive - care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” - adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

THE SONIC TASTE  înseamnă:

Mircea Petrescu - voce/chitară
Mihai “Baby Jesus” Nicolau–tobe/percuții
& Guest

 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.