Bilete Valeria Stoica / Expirat / 06.03 - 6 mar, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Valeria Stoica / Expirat / 06.03

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 6 martie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Valeria Stoica vine pentru prima dată pe scena de la Expirat.

Zână îndrăgită a muzicii indie românesti, Valeria Stoica face valuri pe scenele muzicale din România și Moldova, are deja un număr foarte mare de fani după doar doi ani de activitate muzicală.

Piesele ei, originale și remixate au primit multa atenție din partea Dance FM din București, Sirius XM din state și Mr DeepSense pe Youtube. 

Facebook: https://www.facebook.com/valeria.stoica/ 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCbFl7AM5AoB7qYh1qpI3lAg

Uninvited Artists: https://www.facebook.com/UninvArtist

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.