Bilete Urma • Just Strings • Expirat • 27.12 - 27 dec '22, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Urma • Just Strings • Expirat • 27.12

Expirat Halele Carol, București

marți, 27 decembrie '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 27 decembrie Expirat este din nou gazda unui concert unic, marca URMA. URMA Just Strings este o abordare complet acustică a repertoriului URMA, oferită de Mani Gutău, alături de Oigăn și Anatol Cazanoi, si propune ascultătorilor un nou concept de reprezentație live, în format 360, folosind sisteme speciale de amplificare individuală de înaltă fidelitate.

În primăvara anului 2003, la Cluj, demarau înregistrările primului material discografic URMA, intitulat Nomad Rhymes.

Un album întâmplare, semnat de un grup de muzicieni ce nu aveau nici o reprezentație live, împreună, la activ.

Ce a urmat merita povestit mai departe.

Începând cu concertul susținut la răsărit, pe plaja din Vama Veche, în cadrul primei ediții a festivalului Stufstock, URMA a semnat până în prezent 4 albume de studio, „Nomad Rhymes” (2003), „Anger is a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), şi a susținut apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

În 17 aprilie și 24 aprilie 2010, URMA a susținut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Român și Sala Palatului.

În 10 Mai 2013, la Cinema Patria / București, Urma a oferit un concert special, marca MTV Unplugged, alături de orchestra dirijată de Simona Strungaru.

Pe parcursul celor 19 primăveri trecute de la debut și până acum, trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitărilor acustice și a diverselor elemente de percuție.

---

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.