Bilete Unflicted - lansare „Regele Nimănui” / 20 Secole Vulpe / Expirat - 3 mar, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Unflicted - lansare „Regele Nimănui” / 20 Secole Vulpe / Expirat

Expirat Halele Carol, București

marți, 3 martie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa Unflicted lansează "Regele Nimănui", primul single de pe viitorul album! Încoronarea de producție audio, mix şi master s-au realizat la Real Sound and Vision Studio de către Vladimir Ivanov. Veşmintele sunt un videoclip marca Tudor Botezatu.

Unflicted (alternative rock / post-grunge / stoner) s-a format în anul 2016 în București și până în acest moment are la activ un album full-length - "Naiade", ce poate fi găsit pe toate platformele online de muzică - și o multitudine de single-uri ce beneficiază și de videoclipuri, printre care "Loss", "Aello", "Hate Me!", "Naiade" sau "Corporate Side of the Moon".

Membrii trupei au o bogată experiență de scenă, acumulată atât în formula curentă cât și în trupele în care au activat anterior, Unflicted având o activitate concertistică susținută încă de la formare și împărțind scena cu nume sonore ale muzicii românești și internaționale, precum Coma, Omul cu șobolani, Luna Amară sau Hed Pe, Karma to Burn, Mother's Cake și Napoleon. Pe lângă concertele de club și festivaluri trupa este prezentă și în media națională prin apariții live la TV și radiourile de profil, de menționat fiind că "Aello" a fost una dintre cele mai difuzate și cerute piese în 2017 la Radio Guerrilla.

Unflicted înseamnă:
Vlad Pintilie (voce)
Claudiu Enescu (tobe)
Alex Goga (bass)
Vlad Bâra (chitară)


În deschidere: 20 Secole Vulpe

20 Secole Vulpe este un proiect de funk rock romanesc cu influenţe din zona alternativă/disco, fondată în Bucureşti, cu piese proprii în limba română, compusă din:
Dan Ruja (voce, chitară)
George Mircescu (tobe)
Vladimir Giurgiu (bass)
Matei Carpen (chitară)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.