Bilete Toulouse Lautrec • Lansare album „A fost sau n-a fost?” • Expirat • 22.02 - 22 feb, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Toulouse Lautrec • Lansare album „A fost sau n-a fost?” • Expirat • 22.02

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 22 februarie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
60 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Miercuri, 22 februarie, Toulouse Lautrec lansează întrebarea şi albumul: „A fost sau n-a fost?”, pe scena de la Expirat, Halele Carol. Albumul "A fost sau n-a fost" este producţia din pandemie a trupei Toulouse Lautrec. Este un album scris organic, precum un film care se desfăşoară în faţa ochilor, ca o realitate ce odată depăşită îşi pune la îndoială adevărul propriei existente. Au fost sau nu au fost aceşti ani din urmă? Ni s-a întâmplat cu adevărat tot ce ni s-a întâmplat, am fost noi aceia sau nu?

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

---

Istoria este o serie de amintiri şi consemnări distorsionate ale unor fapte care s-au întâmplat cu adevărat.

În 2005 Corneliu Porumboiu lansa filmul „A fost sau n-a fost”
În 2009 Toulouse Lautrec începeau repetiţiile şi aveau primul concert.
În 2011 Toulouse Lautrec lansau albumul „Heroes”.
În 2013 TL lansau „Extraordinar”.
În 2015 TL lansau „Dejun pe iarbă”.
În 2015 era scris acest text numit „Vecinul”.
30 octombrie 2015 - Incendiul din clubul Colectiv
În 2019 TL lansau X, la 10 ani de existenţa a trupei.
Pe 11 martie 2020, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat oficial COVID-19 pandemie mondială.
Pe 30 mai 2020 au fost scrise versurile şi compoziţiile pentru albumul „A fost sau n-a fost?”
La 24 februarie 2022, Rusia a început invadarea Ucrainei.

30.12.2022

Albumul "A fost sau n-a fost" este producţia din pandemie a trupei Toulouse Lautrec. Este un album scris organic, precum un film care se desfăşoară în faţa ochilor, ca o realitate ce odată depăşită îşi pune la îndoială adevărul propriei existente. Au fost sau nu au fost aceşti ani din urmă? Ni s-a întâmplat cu adevărat tot ce ni s-a întâmplat, am fost noi aceia sau nu?

Textul "Vecinul", ataşat acestui album este un scenariu pe care vocalul trupei l-a scris în 2015. Textul este unul complementar albumului şi a fost ataşat pentru că vecinătatea este un fenomen de care ne-am lovit în ultimii ani atât din punct de vedere individual cât şi naţional. Textul funcţionează în sine dar ţine şi de un trecut subiectiv şi de relaţia dintre oameni cu tot ce-i face diferiţi până la conflict sau asemănători până la empatie şi dragoste.

Aşadar avem, la fel ca în campaniile publicitare, doi într-unul. Avem un album care vorbeşte în mod complex despre dragoste, singurătate şi societate dar şi un text care vine în completare, abordând problema sănătăţii mintale şi a vieţii în societate sau în afara ei.

Aşa cum întotdeauna au zis Toulouse Lautrec la lansarea albumelor lor: "Acesta este un album precum viaţa."
"A fost sau n-a fost?" este un album care te poartă prin stări diferite, este o întrebare dar este şi un răspuns la diferite trairi din viaţa individului, din viaţa fiecăruia dintre noi. "Concluzia a fost: de azi e weekend şi a fost toată viaţa, until the end."