Bilete The Purple Dandies - lansare album Incoerent / Expirat / 16.05 - 16 mai '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

The Purple Dandies - lansare album Incoerent / Expirat / 16.05

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 16 mai '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Purple Dandies, trupa românească de alternative p-funk își lansează primul album, "Incoerent", miercuri, 16 mai în Expirat. Opening acts: Just Another Lie și Umbra.

Va fi un show exclusivist, plin cu invitați speciali, dat din cap și dans. Dacă vrei să cânți cât poți de tare "Jamaica", să sari cât poți de sus pe "Brăila" totul în timp ce simți mirosul îmbietor al unei supe la plic, rezervă-ți ziua de miercuri, 16 mai doar pentru tine și prietenii tăi.

The Purple Dandies este una dintre puținele trupe românești care îmbina funk-ul cu alternative-ul și cu rock-ul. De asemenea câteodată se regăsesc și influențe ska-punk, blues și jazz.

Cei trei membri se descriu astfel: "Povestea noastră este simplă: 3 oameni, o pasiune comună și o dorință de a propovădui cuvântul sfânt al muzicii create fără nicio barieră. Noi suntem The Purple Dandies. Noi suntem prezentul, dar și viitorul. Yin-ul dar și Yang-ul. Suntem un focar de muzică contagioasă și curajoasă. Suntem cei care te invită la un dialog muzical cu aer escapist." 

SoundCloud: https://www.soundcloud.com/tpds

YouTube: https://www.youtube.com/user/thepurpledandies

Just Another Lie sunt cinci băieți îmbrăcați la cămașă cântă ska punk și melodic hardcore. Despre politică, tabloide și șaorma cu diplomă, despre cotidianul românesc, cu ironia și sarcasmul la înaintare.
Se implică toți cu inima în procesul de creație, dar de versuri e responsabil George Bonea, solistul trupei, care face și stand-up comedy, așa că pregătiți-vă de râsete.
Band-ul s-a format în 2010 și de atunci a cântat la festivaluri de rock, în cluburi underground, pe scene mici și mari, de la „Porcul de aur” la Arenele Romane, din Timișoara până în Vama Veche.

Câteva din piesele lor:

Atâtea: https://www.youtube.com/watch?v=KsRyaNTUyrs
Azi: https://www.youtube.com/watch?v=fc0I1QmxSzE
Simt: https://www.youtube.com/watch?v=jySB3sDzE6c

Bandcamp: https://justanotherlie.bandcamp.com/

Umbra cântă rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil.
„Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai incă întrebarea potrivită, pentru că răspunsul o să vină de la sine.”

Înființată în ianuarie 2015, Umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe postrock și grunge. Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica lor reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens.

Umbra înseamnă:

Mihai Alexandru Tacoi - voce principală și chitară
Matei Pușcaru - chitară bas și backing vocals
Cristi „Chinezu” Constantin - baterie și sampler

Primul videoclip Umbra a fost realizat cu un aer nonconformist pentru piesa Dau. Primul album al trupei „Noi, restul”, este albumul călătoriei fiecăruia către omul din prezent. Este albumul care te face să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesele de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată. În noi, cei ce ne bucurăm și ne întristăm și mergem, apoi mai departe în fiecare zi.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYKlhk7u1NXgkyQbFde1tgA
Bandcamp: https://umbraromania.bandcamp.com/

Special guests: Răzvan Diaconu, Naim Vahidi, Narcis Axinte

RSVP: https://www.facebook.com/events/1787282428248062/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.