Bilete The Mono Jacks – second show / Expirat / 19.04 - 19 apr, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

The Mono Jacks – second show / Expirat / 19.04

Expirat Halele Carol, București

vineri, 19 aprilie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Mulțumim mult, București, ultimul concert a fost magic! Iar pentru că cererea de bilete a depășit cu mult capacitatea clubului, i-am convins pe cei de la The Mono Jacks să mai facem unul. Așa că vă așteptăm cu drag vineri, 19 aprilie, de la 20:00 fix (open doors: 19:00)! Dați vestea mai departe și ne vedem la concert – ultimul înainte de turneul din Germania!

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. 

Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cele mai noi single-uri, „Un Sfert de Secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio „Ușor Distorsionat” lansat de trupă în toamna anului 2017.

The Mono Jacks înseamnă:
Doru Trăscău (voce, chitară)
Andrei Zamfir (chitară)
Cristian Chiru (bass)
John Ciurea (tobe)

Site: https://themonojacks.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/themonojacks

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.