Bilete The Mono Jacks la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019 - 27 iun '19, ora 18:00 - Expirat Halele Carol

The Mono Jacks la Expirat / Backyard Acoustic Season 2019

Expirat Halele Carol, București

joi, 27 iunie '19, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Mono Jacks cântă pe 27 iunie, pe terasa Expirat Halele Carol, în cadrul Backyard Acoustic Season 2019.
The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la unul din concertele lor și probabil vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cele mai noi single-uri, „Un sfert de secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio Ușor distorsionat lansat de trupă în toamna anului 2017.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte acustice cu artişti din scena românească de alternative, rock, indie, jazz etc. care cântă în serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. 
Din line-up-ul celei de-a patra ediții vor face parte The Mono Jacks, Robin And The Backstabbers, byron, Toulouse Lautrec, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz. 

Programul concertelor din sezon este următorul:

- 27 iunie: The Mono Jacks
- 11 iulie: Toulouse Lautrec
- 25 iulie: Grimus
- 1 august: byron
- 8 august: Robin And The Backstabbers
- 22 august: Implant Pentru Refuz
- 5 septembrie: Lucia & Pinholes
- 19 septembrie: E.M.I.L. 

Backyard Acoustic Season este organizat de Overground Music în parteneriat cu Expirat Halele Carol.

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: https://www.facebook.com/acousticseason.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.