Bilete The Mono Jacks / Expirat / 10.04 - 10 apr, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

The Mono Jacks / Expirat / 10.04

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 10 aprilie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - presale

50 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Ce s-a întâmplat atunci? Ni se întâmplă din nou. The Mono Jacks, la Expirat, pe 10 aprilie.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil.

Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cele mai noi single-uri, „Un Sfert de Secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio "Ușor Distorsionat" lansat de trupă în toamna anului 2017.

The Mono Jacks înseamnă:

Doru Trăscău (voce, chitară)
Andrei Zamfir (chitară)
Cristian Chiru (bass)
John Ciurea (tobe)

Site: https://themonojacks.com/YouTube: https://www.youtube.com/user/themonojacks

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.