Bilete The Jam Community feat. Omu Gnom & Krem / Expirat / 09.02 - 9 feb, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

The Jam Community feat. Omu Gnom & Krem / Expirat / 09.02

Expirat Halele Carol, București

duminică, 9 februarie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

The Jam Community se întorc la Expirat alături de invitații lor - Omu Gnom și Krem - sub aceeași formulă: un grup de prieteni și muzicieni aleși pe sprânceană ce se joacă, improvizează și explorează. Și de parcă nu era destul, de data asta, de la pupitru li se va alătura Dj Undoo.

The Jam Community este un grup ce generează o muzică pe care se poate dansa sau visa, cu mintea, sufletul și corpul, muzica înglobând experiențele lor diverse și articulându-se ca un demers comun pentru a găsi noi sau eterne principii, concepte și tehnici care să ghideze crearea unui discurs muzical improvizat coerent și natural, ce permite expresia spontană, autentică, depășind barierele stilistice și canoanele sterile.

Începând cu muzica africană, trecând prin blues, jazz, soul, funk, rock, dub, disco, hip hop, și ajungând la drum and bass, nu jazz, și nu soul, sau orice alte muzici cu aceeași substanță, fie ele și neîngropate încă în clișeul și presetul universal din care doar se pare că e greu de găsit o cale de scăpare, ei nu refuză nici o sursă de inspirație, orice pretext pentru a interacționa neîngradit, în căutarea unui drum spre împărtășirea unei experiențe a realului și a găsirii unei voci comune, a unui sistem de gândire eliberator, fiind bine venit.

Sau, altfel spus, petrecerea continuă, veniți cu noi, fericire pentru toată lumea.

Facebook: https://www.facebook.com/thejamcommunity/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjcsOGjKu6F90ibxwLZSYEw

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.