Bilete The Details / Expirat / 25.02 - 25 feb '20, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

The Details / Expirat / 25.02

Expirat Halele Carol, București

marți, 25 februarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O prezență plăcută, colorată, și asortată, The Details cântă și încântă cu power pop de cea mai înaltă calitate. Pe 25 februarie la Expirat.
The Details redă viață muzicii anilor '60, presărând-o cu armonii bogate, influențe de surf, jazz, avantgarde, folk, și dream pop, din care rezultă cea mai frumoasă coloană sonoră pentru cele mai pure și intense sentimente.

Conținând muzicieni din Coma, Illuminati, și Lost Society, proiectul a fost deja lăudat de publicații din străinătate, dar și de membrii unor trupe precum The Doors, The Beach Boys, Faith No More, Big Star, Iggy & The Stooges, Einstürzende Neubauten, Fugazi, sau Henry Rollins. Cu proaspăt lansatul EP de debut “To Charles Dickens and Back” - înregistrat în Marea Britanie și la Real Sound & Vision Studios alături de Victor Panfilov, ce beneficiază de invitați care au lucrat cu Paul McCartney, Bob Dylan, The Beach Boys, și Brian May (Queen).

The Details și-au început cariera concertistică la finele anului 2017, având deja la activ concerte de succes în cluburi din București (Arenele Romane, Hard Rock Cafe, Control, si multe altele), Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Brașov, Constanța, și Cluj, la festivaluri ca Femei pe Mătăsari, Green Sounds Fest (pe aceeași scenă cu The Hives), DokStation Film Fest, Bucharest Christmas Market, Craft Beer Fest, sau Rocanotherworld (Iași).

Cariera concertistică a inclus împărțirea scenei cu trupe precum The Hives (Sue), Crazy Town (SUA), Don Letts (arhivistul si regizorul videoclipurilor The Clash), Bosquito, Vița de Vie, Coma, și a culminat de curând cu 2 recitaluri la The Cavern Club (unde și-au început cariera cei de la The Beatles) din Liverpool, UK, în cadrul celui mai mare festival de power pop, numit International Pop Overthrow.

Și frecvențele radio i-au primit cu urechile deschise, pe posturi precum Radio Guerilla, Radio România Actualități, Rock FM, Radio România Cultural, TanaNana FM, Gold FM, și Radio Seven, dar și pe plan internațional, la emisiuni precum "Coverville" din Colorado (SUA), Ice Cream Man Power Pop (Suedia, UK, Japonia, Canada), sau "The Watt From Pedro Show" din California, a basistului Mike Watt (Iggy Pop & The Stooges, Sonic Youth, Minutemen).
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.