Bilete SWANBOY MUSIC Release Party - 24 nov '19, ora 19:00 - Expirat Halele Carol

SWANBOY MUSIC Release Party

Expirat Halele Carol, București

duminică, 24 noiembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminică, 24 noiembrie 2019 lansăm public acest proiect ambițios: SWANBOY MUSIC. Invitați speciali: smallman (BG),
Ce promitem noi? Că suntem mai mult decât doar o altă casă de discuri. Suntem o firma de management, distribuție și ilustrație muzicală, care se va angaja într-o mare varietate de proiecte muzicale, oferind servicii 360° artiștilor.

Vă așteptăm să ne luați la întrebări și să vă dăm mai multe detalii la acest Release Party, unde îi avem ca invitați speciali pe smallman (BG).

-----

Din 2001, anul în care s-au format, smallman este un exemplu de amestec fin de diferite stiluri muzicale. În ciuda sunetului lor metal clar, se remarcă și influențele balcanice.

Până în anul 2014, trupa a scos 3 materiale discografice: "smallman" (2006), "Labyrinth of Present" (2010) și "Envision" (2014). Mai departe au continuat să descopere și să experimenteze cu diferite provocări muzicale și moduri de expresie.

În 2016 se alătură proiectului artistul bulgar Ivan Shopov (COOH / Balkansky) și începe să contribuie la un nou stil, mai electronic de această dată. În același an scot încă un material, EP-ul "Inner Oceans".

În prezent, ei lucrează la un nou material care îl include și pe instrumentistul Petar Delchev (Isihia, Kayno Yesno Slonce), care și-a mai făcut apariția la diverse concerte smallman și pe alte materiale.

http://smallman-band.com/
https://www.facebook.com/smallmanband/
https://www.youtube.com/user/smallmanofficial
https://open.spotify.com/artist/1jqKz1ooFiqlj0j72Bz2zz?si=NSlTJpKSQXmxVYGcOpXHvQ
https://soundcloud.com/smallman-official

-----

Reprezentând scena Metalcore din orașul de origine, Brașov, încă din 2014, W3 4R3 NUM83R5 a câștigat într-un mod tenace și organic audiența prin abordarea muzicală și concertele energice consolidand acest gen muzical în România. Liniile melodioase ale pieselor, breakdown-urile brutale, growl-urile completate de elemente electronice pe alocuri au fost create pentru a oferi o experiență plăcută auditoriului în ansamblu.

Albumul de debut, “NUM83R5“, a fost înregistrat și mixat la LowBass5 Studio din Deva de către Adrian “Bilă” Uritescu și masterizat la Rogue Planet Mastering Studio în New York de către Mike Kalajian, fără a omite aportul considerabil adus de Cristian Ianoș prin artworkul realizat. Lansarea albumului a avut loc în luna aprilie 2018 la puțin timp după premiera primului videoclip oficial pentru piesa “A New Dawn“, produs de Andrei Calmuc.

W3 4R3 NUM83R5 a susținut multe concerte de club în România, fiind și opening act pentru trupe cunoscute, cum ar fi Carnifex sau At The Gates. De asemenea, a participat la mai multe festivaluri indoor sau outdoor, precum Rockstadt Extreme Fest, Maris Fest, Magura Wave Fest, Something For The Core si altele.

În prezent, trupa lucrează la cel de-al doilea material de studio programat să fie lansat la finalul anului 2020.

https://www.facebook.com/wearenumbers.band/
https://www.youtube.com/c/W34R3NUM83R5
https://open.spotify.com/artist/3uEIWbNQiMUmyCDPiBPE6g
https://www.instagram.com/wearenumbers.band/

-----

Proiectul Fine, It’s Pink a prins contur în 2013, la Iași, îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream-pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă), o figură centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, Fine, it’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest… rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în același timp.

Primul lor EP, “Young Burns“, lansat în 2015, a fost catalogat ca un material fresh cu o personalitate puternică și s-a bucurat de apreciere atât pe scena muzicală autohtonă, cât și în rândul presei muzicale europene concentrată pe zona de indie pop/rock, dream-pop, electronica.

“Lavender Garden” este albumul prin care trupa revine după o lungă serie de experimente sonore care au pus bazele sound-ului lor actual. “Lavender Garden” este un safe place în care ne retragem ori de câte ori presiunea din exterior devine insuportabilă; un loc care nu cunoaște timp și spațiu, în care gura de aer proaspăt este o resursă inepuizabilă.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.