Bilete Șuie Paparude / Expirat / 30.01 - 30 ian '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Șuie Paparude / Expirat / 30.01

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 30 ianuarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

A doua parte a lansării de album Șuie Paparude ajunge la Expirat pe 30 ianuarie
Șuie Paparude s-a înfiinţat acum două decenii, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order.

Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

Site: http://www.suiepaparude.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/suiepaparudeofficial

Warm-up: Călin - https://www.soundcloud.com/celectro  

After: Călin & NotSoCommonDJ

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.