Bilete Rockabella - lansare single / Expirat / 27.03 - 27 mar '20, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Rockabella - lansare single / Expirat / 27.03

Expirat Halele Carol, București

vineri, 27 martie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Rockabella lansează noul single “Arată-te!”

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!

Pe 27 Martie, în Expirat Halele Carol, Rockabella ne provoacă să ne aratăm! La un an de la lansarea albumului “Clarobscur”, Rockabella revine cu un single despre apropiere și vulnerabilitate.

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop cu inserții de neașteptat... Dar cel mai mult îmbină trăiri. Acele secunde în care te oprești și nu înțelegi ce se întâmplă cu tine. Acel punct de liniște care se dizolvă în melodie, armonie și ritm. Fiecare cântec aprinde lumina asupra unei clipe trăite cu putere și o îmbracă în povestea infinită de dinaintea și din urma ei. Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu - voce, Andrei Ilie - tobe, Bogdan Diaconeasa - bass și Ștefan Mustață - chitară.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.