Bilete Rocanotherworld / Expirat - 28 nov '19 - Expirat Halele Carol

Rocanotherworld / Expirat

Expirat Halele Carol, București

joi, 28 noiembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever.
Rocanotherworld e despre noi toți și despre felul în care împreună, cu inimile bătând la unison, facem lucrurile să se întâmple. #becurious și hai să descoperi magia togetherness-ului care ne ghidează festivalul!

Sub forma unui act colectiv de dăruiri, primul party Rocanotherworld în București aterizează la Expirat, un fel de festival de-o noapte dacă vreți să-i spunem așa. I-am pregătit un line-up care să vă țină cu mâinile sus pe frecvențe cosmice, nestatornici în dans și nerăbdători să vedeți ce v-am pregătit!

În foarte curând anunțăm trupele care vor #rocanotherworld alături de noi la #Expirat și care susțin cauza evenimentului nostru!  

Ne propunem să finalizăm alături de Casa SHARE unul dintre proiectele pe care le au în desfășurare: căsuța pentru Robert, băiețelul cu boala Duchenne, și pentru frații săi, care vor fi dați în curând afară din ghetoul ieșean în care locuiesc în prezent. Poți susține cauza lor achiziționând biletul tău darnic la eveniment: 50 lei / 100 lei / 150 lei 

Contravaloarea biletelor achiziționate vor fi direcționate spre Casa Share, ca micuții să petreacă un Crăciun călduros împreună în noua lor locuință. Și pentru că what goes around comes around, v-am pregătit câte un cadou pentru fiecare bilet: 

50 lei - set stickere Rocanotherworld

100 lei - rucsac / tote bag Rocanotherworld

150 lei - tricou Rocanotherworld

#beforothers, așa cum știți mai bine și mai frumos. 

CAUSE that’s how we roll.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.