Bilete RoadkillSoda / Expirat / 27.11 - 27 nov '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

RoadkillSoda / Expirat / 27.11

Expirat Halele Carol, București

marți, 27 noiembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

RoadkillSoda se întorc la Expirat Halele Carol. Marți, pe 27 noiembrie. Cu multe riff-uri şi solo-uri care îţi fac pielea de găină. Guests: Damage Case.

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.

Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.

Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg
Instragram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

Special guests:
Damage Case este o formație românească, formată din pură pasiune pentru heavy metal-ul optzecist, curent muzical care a schimbat minți și oameni și a influențat trupa considerabil. Cu un background muzical puternic, Dragoș (lead guitar/vocals) și Codrin (drums) au pus bazele trupei încă de pe băncile liceului, iar line-up-ul a fost întregit de Nicky (rhythm guitar/backing vocals) și George (bass). Trupa, în prezent cunoscută de prieteni și fani ca „The Romanian RNR Patrol”, își are rădăcinile muzicale în heavy metal-ul britanic, fiind puternic influențați de grupuri ca Motörhead, de unde și numele, dar influențele muzicale cuprind și thrash-ul old school, atât european cât și american.

Țeul băieților a fost dintotdeauna și va fi, să facă muzică pe care ei și-ar dori s-o audă ca soundtrack al vieții lor și să inspire și pe alții să își trăiească viața după același crez.

Damage Case înscriu în roster concerte și festivaluri bucureștene (Old Grave Fest, Metalhead Meeting, UMR Fest), cât și în afara Bucureștiului ca Student Fest (Timișoara), Metal Bunker (Craiova) și Sheer Terror Fest (Chișinău). Au împărțit scena cu nume ca: Toxic Holocaust, Unleashed, Iron Angel, Artillery, Grave, Brujeria, Infest, Sodomizer, Virus, Solace of Requiem, Primordial și Mentally Defiled.

Trupa își lansează în 2015 primul single/videoclip „Speeding With The Dead”, deși asaltează scena undeground încă din 2011, iar în iarna anului 2017, apare primul material discografic, „Rock’N’Roll Justice”, un album care pune în valoare un mix de speed/tharsh metal și rock’n’roll sincer, agresiv, murdar și old school, conținând piese deja cunoscute ca: „Booze and Rock’N’Roll”, „Follow The Rottten”, sau chiar și „Rock’N’Roll Patrol”.

Bandcamp: https://damagecase.bandcamp.com/album/rocknroll-justice

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.