Bilete RoadkillSoda Acoustic Session • Expirat • 14.06 - 14 iun '22, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

RoadkillSoda Acoustic Session • Expirat • 14.06

Expirat Halele Carol, București

marți, 14 iunie '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

RoadkillSoda Acoustic Session este un concert special, care pune piesele deja cunoscute alte trupei într-o altă lumină. Așa că fiți pregătiți de o colecție de piese RoadkillSoda reinterpretate într-un stil mai relaxat și chill, psychedelic, bluesy.

Pentru cei care nu au avut ocazia să asculte până acum, RoadkillSoda a lansat 2 albume în acest stil:
Pandamonium Sessions (2020)
Space Echo & Time (2016)

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 și a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare.


Cel mai recent single al trupei se numește „LOUD & PROUD”.

---

Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.