Bilete Pinholes • Backyard Acoustic Season 2020 - 21 sep '20, ora 20:30 - Expirat Halele Carol

Pinholes • Backyard Acoustic Season 2020

Expirat Halele Carol, București

luni, 21 septembrie '20, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pinholes se întorc pe terasa de la Expirat!

Seria de concerte Backyard Acoustic Season se apropie de final. În regimul intim și special, cum deja te-ai obșnuit, safe în condițiile excepționale de azi și respectând tot ceea ce trebuie respectat.
Cele 3 concerte consecutive ce vor închide sezonul Backyard Acoustic 2020 vor avea loc în terasă, la Expirat luni, marți și miercuri, pe 21, 22 și 23 septembrie alături de: Pinholes, Rockabella și byron.

Te rugăm, citește informațiile până la final pentru că regulile jocului schimbate, iar trupa este împărțită, cum și noi suntem nevoiți să fim separați. Și am vrea să știi toate regulile de la bun început. :)


-----

Săptămânal, miercurea, din 1 iulie, seria de concerte open air cu artiști locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season – se reinstalează în terasa de la Expirat, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns – aproximativ 100 dintre voi per reprezentație.

• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă
• Am optimizat spațiul din terasă în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Backyard-urile de azi o experiență de grup.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la un Backyard înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

-----

Pinholes sunt o formație de rock alternativ din Iași, considerată un grup cu potențial în noul val de muzică underground din Romania. Numele formației este inspirat din „Dilema Ariciului”, o metaforă pentru provocările intimității umane.

Pinholes s-au format în 2011, iar albumul de debut Zmei a apărut în 2013. Piese precum Avem un Loc sau Poza au adunat rapid susținători în circuitul de radio alternativ din țară. Până la sfârșitul anului, cu ajutor și suport din partea unei echipe de management profestioniste și piese în heavy rotation pe Radio Guerrilla, potențialul trupei a început să fie recunoscut prin două premii oferite de revista Sunete și de site-ul Metalhead (Best Alternative Newcomer – Metalhead Awards ediția 2013).

Începând cu 2014 Pinholes au devenit o constantă în circuitul pub-urilor și locațiilor din țară, pregătind în același timp cel de-al doilea album. La începutul lui 2015 a fost lansat Era Pietrelor Neșlefuite, titlul fiind inspirat de către poezia „La Lecție” a poetului Marin Sorescu. Al doilea album a adus un sunet mai experimental comparat cu Zmei, simțindu-se influențele post-rock, art-rock sau shoegaze pe piese precum Balada Împăratului Ros sau Hena.

În ciuda stilului dramatic și a versurilor încăpățânat melancolice, Pinholes și-au creat o bază de fani atrasă de izul melodramatic al rockului alternativ. Păstrând constantă ideea de a lansa un nou material odată la doi ani, 2017 aduce pentru Pinholes 2 EP-uri: Sputnik și 3 moduri de omorât timpul (live în studio), dar și planuri pentru un album full length. Acest album, al treilea material complet de studio al trupei, a fost lansat în mai 2019 sub titlul Dorumetru și a adus și o colaborare în premieră cu cunoscuta artistă Ada Milea pe Dispozitiv/Aparat de Măsurat Dorul, una din piesele lansate ca single.

Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:
• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 200 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 100 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 90 lei

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Acoustic Season sau Overground Music.