Bilete Pepiniera: BlueVelvet & +SHE+ - 11 feb '20, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Pepiniera: BlueVelvet & +SHE+

Expirat Halele Carol, București

marți, 11 februarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În România avem pământ fertil în care crește mai orice. Oferta e însă mare, oamenilor le e greu să aleagă, și de multe ori recolta muzicală rămâne neculeasă. În același timp, ne-am convins că lăstarii sunt o sursă bună de energie sub formă de riff-uri, refrene și sonorități percutante. Așa că, am pregătit o nouă recoltă. Pe 11 februarie, cu BlueVelvet și +SHE+
BlueVelvet e un un mix de emoții, intrigă și poezie, completat de un sound alternativ, cu influențe trip-hop, made in Cluj. Deja cunoscută printre ascultătorii locali, trupa a cântat la festivalurile locale ex. Jazz in the Park, Jazz in the Street și alte evenimente, și mai ales după lansarea de curând a clipului oficial al piesei “În Vis”.
 
BlueVelvet înseamnă:
Voce – Marieta Manolache
Percuție – Liviu Ichim
Chitară solo – Tarfin Chiorean
Chitară ritm – Szabolcs Antal
Chitară bas – Adrian Buzatu
 
 
SHE is a sexy-dark-electro project made by a girl (Corina Sucarov) in 2019, Romania. +SHE+ is like a witch, making good spells live, dressed like the bride model on the biggest catwalk of her dreams. This project combines music with fashion, vogue, sex and face yoga. The fancy part is that +SHE+ made it all by herself.
 
+SHE+ WILL GUIDE YOU & +SHE+ WILL PUT GOOD SPELLS UPON YOU
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.