Bilete om la lună / Expirat / 11.03 - 11 mar '20, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

om la lună / Expirat / 11.03

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 11 martie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Om la Lună revine cu un concert în București, pe 11 martie, în club Expirat.
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Biletele de tip earlybird la prețul de 30 lei sunt valabile în perioada 29 ianuarie - 1 martie.
Biletele în pre-sale la prețul de 40 lei sunt valabile în perioada 2 martie - 11 martie.
 
În cele aproape patru luni de la debutul ca trupă, om la lună a prezentat publicului noul concept de poezie cântată, aducând pieselor deja știute sonorități post-rock și alternative-rock. De la rough acoustic poetry la rough alternative poetry. 

Recent lansatul single ‘Liniștea’, foarte bine primit de public și de critici, a intrat în heavy rotation la radiouri și în topurile de specialitate și beneficiează de un videoclip special, regizat de Bogdan Maraloiu și produs de Paria.

Am descoperit cu mare bucurie că întâlnirea dintre noi patru a însemnat mai mult decât o energie nouă adusă pieselor. Ea a adus un nou sens drumului acestuia, am reușit să ajungem la oameni la care nu am fi ajuns altfel, am putut să transmitem mesajul nostru autentic în gura mare, fără să-l filtrăm în niciun fel, găsind o mulțime de oameni care se identifică în el. Am fost numiți surpriza plăcută a acestui început de an și trupa care e pe buzele tuturor. Dar de fapt pentru noi a fost mai mare surpriza să descoperim un public cald și foarte primitor, absolut dispus să se deschidă la rândul său în fața vulnerabilizării noastre extreme. Ne-am bucurat să întâlnim oameni pe care noi îi admiram din distanța noastră de siguranță cântând cântecele noastre, vorbind despre noi. E minunat ce se întâmplă aici.” – Doru Pușcașu 
 
Om la Lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință.

Om la Lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru.
 
Om la Lună a crescut organic cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. Pe parcursul unui an și jumătate de la lansare, Om la Lună a susținut concerte în București, Brașov, Iași, Cluj, Sibiu și Târgu Mureș, întâlnind un public cald și deschis discursului încărcat de emoție și vulnerabilitate din cântecele sale.
 
În toamna lui 2018, Doru l-a cunoscut pe Dragoș Strat, un muzician extrem de talentat, care a produs în studioul propriu primele trei cântece Om la Lună.
Pentru că Om la Lună a fost de la început un proiect deschis, iar colaborarea punctuală cu Dragoș s-a transformat într-o relație de lungă durată, Doru a simțit nevoia să exploreze și mai mult zona în care muzica lui este instrumentată mai complex, așa că, într-un mod absolut firesc, începând din luna septembrie 2019, lui Doru și Dragoș li s-au alăturat Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu - doi muzicieni experimentați, pentru a duce Om la Lună într-o formulă de full band.
 
În septembrie 2019, Om la Lună a lansat ’Valurile’, prima piesă în formula de patru, începând apoi o serie de concerte pentru a prezenta publicului cântecele în noua interpretare. Iar de atunci Om la Lună este oficial lansat la apă și continuă apăsat să-și scrie povestea cu sinceritate și pasiune.
 
Om la Lună:
Doru Pușcașu (voce, chitară, pian)
Dragoș Strat (chitară, voce)
Cătălin Constantin (bas)
Adrian Maraloiu (tobe, voce)
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.