Bilete OCS / Expirat / 25.04 - 25 apr '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

OCS / Expirat / 25.04

Expirat Halele Carol, București

joi, 25 aprilie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

In luna aprilie, OCS revine la Expirat. Opening act: Four of a Kind

*Tu faci playlistul!
Trimite-ne un mail pe [email protected] cu 10 piese pe care vrei să le auzi în acest concert, iar noi ne vom conforma. Vor fi luate în considerare mailurile trimise până pe 21 aprilie și care conțin dovada participării tale la concert (foto bilet). 

OCS, adică Omul cu sobolani, trupă inspirată din titlul cărții lui Freud („Der Rattenmann”) s-a format în urmă cu 20 de ani în Constanța. Cine sunt? Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

În 2012, Omul cu Șobolani a pornit într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are unsprezece piese, și dă deja semne că este cel mai “introspectiv” album OCS de până acum.

În primăvara 2013 a fost lansat primul single de pe acest album pentru piesa „Caută”, au urmat “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpați), “Ridică-te și mergi în maini” sau ""Am ce dau", piese ce ating subiecte tăioase care îndeamnă la autoanaliză și ajung prin locuri nebătătorite de trupă, atât din punct de vedere muzical, cât și conceptual.

„Marea Căutare” înseamnă un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Șobolani reușesc să-și scoată ascultătorii din zona de confort, dar în același timp să se surprindă pe ei înșiși într-un moment de cotitură, în care trebuie să alegi dacă te uiți în urmă sau privești spre viitor.

După mai bine de 5 ani în care au promovat intensiv „Marea Cautare” în cluburi, în cadrul festivalurilor și pe toate canalele disponibile, OCS se regăsesc din nou în studio, lucrând intens la un nou albul ce urmează a fi lansat în 2019.

Single-uri precum „Căprioara Acerbă”, „Oglinzi”, „Vorbești în Somn” sau „Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă” ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcțue muzicală a formației.

Căprioara Acerbă - https://www.youtube.com/watch?v=fi1UcCqB_2g

Oglinzi - https://www.youtube.com/watch?v=fH8DRwz2WOQ

Vorbești în Somn - https://www.youtube.com/watch?v=Dt4iD0Ov97s

Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă - https://www.youtube.com/watch?v=hD6GerGX0Bw
Site: www.omulcusobolani.ro
YouTube: https://www.youtube.com/user/OCSoficial

Opening act: Four of a Kind

"Rock&roll band from Bucharest!
Not your average rock&roll, though."

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCH4ckoXbnxoiud7-dGTlEdA

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.