Bilete Marú - lansare vinil „Welcome Love Back” / Expirat / 04.03 - 4 mar '20, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Marú - lansare vinil „Welcome Love Back” / Expirat / 04.03

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 4 martie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Marú își lansează vinilul „Welcome Love Back”, în Expirat.

Marú este o compozitoare/ interpretă multi-instrumentistă din România, al cărei ton cristalin de voce va face pe orice ascultător să o asculte în continuu. 

După 6 ani de studiat la Conservator în Viena, Austria, Marú a reușit să își dezvolte propriul stil de soulful pop, stil ce amintește de Angus & Julia Stone, Norah Jones, Ed Sheeran, Kate Bush, Elise Trow, Bat For Lashes, influențe presărate în abundență cu autenticitate, și acel „ceva" pe care numai ea îl deține. Încă de la începutul recent al carierei sale solo, marcat prin lansarea EP-ului de debut „The Richest Girl in Town", muzica sa a rezonat cu promoteri, directori de programe ale posturilor majore de radio, și cu fani din toate ariile muzicii. 

De la recitalurile și interviurile la posturi precum Radio Guerrilla, Rock FM, TanaNana, Radio RFI, Radio Romania Actualități, la recitalurile din 2018 și 2019 la Electric Castle. Marú deja a ajuns să confirme împărțirea scenei cu Nouvelle Vague și Morcheeba în vara lui 2019, an în care artista și-a lansat albumul de debut. Pentru cei cărora le place să asculte cu mintea, inima, corpul, Marú are un dar: muzica sa. 

Invitați speciali:

Chitară: Marius Pop
Pian: Alex Racovita
Chitară Bas: Radu Niculescu
Tobe: Marcel Moldovan

Opening Act:
José Almar (ARG)

„Welcome Love Back” este primul album semnat Marú. Cu piese scrise în limba engleză și limba română deopotrivă, albumul adună povești despre diferite tipuri de dragoste: necondiționată, romantică, afectuoasă, egoistă, de familie, copilăroasă sau obsesivă. 

Așa că, dacă inima ți-e încărcată cu tot felul de iubiri… te așteptăm la concertul acustic pe care Marú îl pregătește cu ocazia lansării de vinil. 

Come say hi and get your heart ready to „Welcome Love Back”. 

José cântă nu doar tango, ci și soul argentinian, o colecție de piese tradiționale argentiniene aranjate pentru voce și chitară, printre care și piese cunoscute în rândul iubitorilor de tango argentinian. Muzica sa este plină de accente calde de jazz, balade tradiționale, piese instrumentale și vocal-instrumentale.

Cunoscut pentru versatilitatea sa în domeniul artei, am putea să-l descriem pe José Almar ca pe un renascentist al secolului 21: dansator de tango, cântăreț, chitarist, pictor și co-autor, actor, designer digital, profesor și lista poate continua.

José s-a născut în Buenos Aires, Argentina în 1984. A făcut primii pași în domeniul artei în 1996. Muzică și dans, în 1999. Începând cu anul 2006, José a călătorit în întreaga lume și a predat pe 3 continente, 20 de țări și prea multe orașe ca să fie enumerate.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.