Bilete Les Elephants Bizarres / Expirat / 15.10 - 15 oct, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Les Elephants Bizarres / Expirat / 15.10

Expirat Halele Carol, București

marți, 15 octombrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General Presale

25 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Una cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul românesc se întorce pe scena de la Expirat. Les Elephants Bizarres live, pe 15 octombrie.

Les Elephants Bizarres este o trupă românească de synth-electro-pop înființată în 2010. Cu trei albume la activ și numeroase single-uri ce au răsunat în topurile radiourilor românești și internaționale, LESEB este una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzicii alternative românești. 

De-a lungul carierei, baieții au cântat în deschiderea mai multor artiști internaționali printre care Maroon 5, Roxette, Billie Idol sau James Blunt. În 2014 trupa a câștigat Best Alternative Band, un premiu de referință acordat de SUNET Music Magazine.

Les Elephants Bizarres are ca vocalist pe Ștefan Matei, Enver Mamut la chitară, Tudor Amarandei la clape, Alexandru Badea la tobe și percuție și Mario Nichiforescu la bass.

Facebook: https://www.facebook.com/leselephantsbizarres
Instagram: https://www.instagram.com/leselephantsbizarres
YouTube: https://www.youtube.com/user/LesElephantsBizarres 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.