Bilete Gramofone - lansare videoclip / Expirat / 10.03 - 10 mar, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Gramofone - lansare videoclip / Expirat / 10.03

Expirat Halele Carol, București

duminică, 10 martie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gramofone, pentru prima dată pe scena Expirat. Cu lansare de videoclip.

Gramofone este o trupă bucureșteană de pop/rock al cărei sound s-a născut la intersecția unor influențe diversificate, de la classic rock și blues (Led Zeppelin, The Doors) la funk (The Meters, James Brown) și abordări conceptuale inspirate de Pink Floyd și The Beatles.

Albumul de debut, "Confessions from the Belly of the Beast", este conceput ca un discurs muzical ce pune sub lupă aspecte universale ale societății moderne, inspirate din realitatea prezentă, dar și dintr-un univers distopic. Discul a fost înregistrat în formula de 3 membri, adresându-se ascultatorului într-o manieră minimală și directă. Acesta a fost lansat oficial printr-un concert sold-out în Control și a apărut și în format fizic împreuna cu numărul de iarnă al revistei Sunete. Experiența acumulată în timp, datorită apariților radio și TV, precum și a concertelor susținute pe scenele din București și nu numai, au conferit formației un sound mai “texturat” și mai complex. Mulțumită lui Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass) și Cristi Nicoara (tobe) care s-au alăturat ulterior lui Vlad Dumitrescu (chitara) și Paul Drăgușin (clape), experiența live a devenit mai diversă și energică, în același timp.

Formația a fost selectată in 2018 de către un juriu internațional format din oameni-cheie implicați în evenimente ca Exit, Madcool Festival, Sziget sau Wacken Open Air să participe la showcase-ul East European Music Conference de la Sibiu care a marcat și deschiderea Biroului de Export Muzical Românesc. De asemenea, Gramofone au fost prezenți și în line up-ul showcase-ului celei mai longevive conferințe de la noi despre industrie muzicală - Mastering the Music Business.

De asemenea, finalul anului trecut a fost marcat de o premieră în istoria trupei: primul videoclip oficial realizat pentru piesa “Mr. Government”, o poartă către un univers distopic în care fiecare mișcare este urmărită, controlată, ușor agresată, iar tot ce ne înconjoară, de exemplu, în materie de entertainment, se află sub incidența uniformității dictate de Mr. Government. Povestea clipului are parte de un dublu plot twist spre final, semn că roata se poate întoarce de mai multe ori.

Videoclipul s-a văzut pentru prima dată pe 21 noiembrie în clubul Quantic din capitală, acolo unde Gramofone a susținut un concert, alături de invitații speciali de la Deja Who.

Facebook: https://www.facebook.com/gramofoneofficial  
YouTube: https://bit.ly/2PvzhcY  
Apple Music: https://tinyurl.com/gramofoneitunes

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.