Bilete FiRMA – lansare album “Deșteptarea Primăverii” / 21.03 - 21 mar '20 - Expirat Halele Carol

FiRMA – lansare album “Deșteptarea Primăverii” / 21.03

Expirat Halele Carol, București

sâmbătă, 21 martie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

FiRMA aduce albumul “Deșteptarea Primăverii” la Expirat.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Dupa 3 stagiuni de succes la Teatrul Mic, albumul “Deșteptarea Primăverii”  va fi lansat în format fizic și on-line pe datele de 20, 21 și 22 martie 2020, la Expirat, printr-un concert special presărat cu inserții din spectacolul nominalizat la premiile UNITER.

Albumul va conține toate piesele originale compuse de Daniel Rocca și interpretate live de FiRMA în fiecare reprezentație a spectacolului “Deșteptarea Primăverii”  în regia lui Vlad Cristache.
 
Join us întru rock’n’roll & teatru!
‘non vitae sed scholae’
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.