Bilete FiRMA / Expirat / 21.11 - 21 nov '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

FiRMA / Expirat / 21.11

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 21 noiembrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Poftă de FiRMA live? Noi avem. Ne vedem la Expirat pe 21 noiembrie.

FiRMA, una dintre trupele-icon ale rockului alternativ românesc, și-a făcut apariția în 2001 pe o piață muzicală care abia învăța să se alinieze la standardele internaționale. Cu un album de debut („La orbire” - 2003) ce a spart toate tiparele la vremea lui, cu influențe jazz, blues, funk și trip-hop mulate pe sound-ul alternative rock și videoclipuri ce au rămas în memoria unei generații, Firma au captivat întotdeauna prin atenția la detaliu arătată în output-ul lor artistic.

Cu trei nominalizări la MTV European Music Awards în Palmares, un al doilea album incitant lansat în 2007 și o colaborare inedită pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru „Deșteptarea primăverii” la Teatrul Mic din București (2016-2017), Firma se află acum într-un nou puseu creativ.

Energia proaspătă a colectivului de muzicieni este cristalizată astfel în cel mai nou material de studio, „Descântece”. Lansat pe parcursul a trei ani (vol. 1 în octombrie 2014, vol. 2 în mai 2017), „Descântece” este cel mai nou pas evolutiv în istoria unei trupe care a surprins întotdeauna.

SoundCloud: https://soundcloud.com/TrupaFirma
YouTube: https://www.youtube.com/user/FirmaChannel

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.