Bilete Feed the Flame • Expirat • 29.01 - 29 ian - Expirat Halele Carol

Feed the Flame • Expirat • 29.01

Expirat Halele Carol, București

duminică, 29 ianuarie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Feed the Flame este un festival de dans creat din pasiune pentru Waacking , pentru prima dată în România.

Celebrăm Waacking-ul și muzica disco pe parcursul a 4 zile de activități: petreceri, workshop-uri de dans și battle-uri și încheiem evenimentul la Expirat, pe 29 ianuarie 2023, cu un battle de dans și un afterparty disco - house - vogue beats - funk.

15:00 - Open doors
16:00 - 1 vs 1 Kids Battle - Allstyles music
17:30 - 1 vs 1 Waacking Battle - Allstyles music
19:30 - 3 vs 3 Allstyles Battle
21:00 - Afterparty w./ Ycs & Aron, Cypher, illkiddrei

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

---

Dance Judge - Katerina
Câștigător Eleganza Waacking Festival 2017 (Italia)
Câștigător Smack'n Whack 2018 (Rusia)
Câștigător la categoria Masters of Time Waacking 2018 (Germania)
Câștigător Build it Up 7 to Disco (Austria)
Câștigător Funkelye 2019 (Italia)
Câștigător Batte 4 Peace (Belgia)
Câștigătorul Waacking Get Down to Boogie Town (Țările de Jos)
Câștigător Waack It Out 2022 (Italia)

---

YCS - Explorează subiecte relevante, în legătură cu ceea ce afectează acum societățile și comunitățile noastre, abordând o poziție intersecțională prin muzică și politica de club.
YCS este o artistă care activează ca DJ în scena locală queer locală, unde își transpune politica și emoțiile prin muzică. Ca student și practicant al culturii ballroom, aceasta este scena din care își trage inspirația principală în activitatea de DJ.

ARON - Aron Madon este artist visual, performer și în prezent are două proiecte muzicale Admina și Lili Putana, fiecare entitate este diferențiată nu numai de genurile muzicale, ci și de gender performing, în amândouă viziunile politice sunt importante pentru a contura personajele. De asemenea, este membru fondator Corp, alături de Cosima Opartan și Chlorys - un colectiv independent care reprezintă persoanele care se identifică drept femei și persoane non-binare pe scena de Djing și muzică electronică. Direcția platformei este să creeze o experiență de clubbing mai sigură pentru persoanele queer. Printre proiectele personale se mai număra poezii feministe, experimente audio, video și perfomance-uri de dans și teatru.

illkiddrei - O figură bine cunoscută pe scena locală de dans, Drei a fost activ ca DJ la nenumărate evenimente și party-uri unde s-a făcut remarcat pentru selecția de muzică și energia pe care o aduce. Stilurile muzicale cu care jonglează, variază între Hip Hop, House, Funk, Disco, R'n'B. A performat cu artiști cunoscuți de pe scena de Hip-Hop/Trap din România la evenimente și festivaluri în toată țara.

Cypher - Un discipol al culturii de mai bine de 18 ani, Cypher a descoperit Hip-Hop în întregimea sa undeva prin 2004 și i-a fost cât se poate de clar că "aia e". De atunci și până în prezent a experimentat și aprofundat diversele forme de artă din cadrul culturii, preferând practica și studiul în egală măsură. Deși cocheta cu dansul din 2004, 2006-2007 a fost perioada în care a început să îi acorde atenție ca principala formă de artă pe care a vrut să și-o dezvolte. A urmat studiul altor elemente: Graffiti, MCin', ultimul bifat de pe listă fiind DJing. În ultimii 11 ani a pus muzică la majoritatea evenimentelor din scena de dans și ringuri de la localuri mici până la festivaluri. Este un iubitor de muzică, cu un spectru larg de preferințe sonice - de la Rock'n'Roll, la Disco, Funk, Jazz, Hip-Hop, House și tot ce e între - și o perspectivă neîngrădită de tipare sau etichete. Este unul din pionierii dansurilor de Street & Club Styles din Romania și co-fondator Artizthick.