Bilete EYEDROPS - un an de Prezent / Expirat / 24.04

EYEDROPS - un an de Prezent / Expirat / 24.04

Expirat Halele Carol, Bucuresti

marți, 24 aprilie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale

30 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pe 24 aprilie, Prezent împlinește un an, ocazie cu care va fi retrimis în lume, sub forma unei ediții aniversare.

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent” sau „Bicicleta” și devenind una dintre cele mai inovatoare trupe din peisajul autohton.

Concertele Eyedrops au fost descrise, în mod paradoxal, ca energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Dintre concertele trupei se remarcă: cel din deschiderea concertului MUSE de la București din vara lui 2016, prezența în cadrul festivalurilor Sound&Vision, Musai Fest sau Street Delivery Timișoara, precum și concertul din cadrul TIFF 2017 ori cel susținut la Londra în cadrul Feast 2017.

Pe 24 Aprilie 2017, formația EYEDROPS a lansat primul său album, intitulat „PREZENT”, într-un concert sold-out susținut la Expirat Halele Carol. 

De curând, trupa a lansat un nou concept de concert: Silent Concert – o premieră totală, un concept ce presupune un alt mod de a asimila experiența live și de a relaționa cu publicul. Cu această ocazie, în noiembrie 2017, trupa a susținut un discurs în cadrul TEDx Sibiu, prezentându-și astfel noul concept.

Site: http://www.eyedrops.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/eyedropsband
YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Expirat Halele Carol, Bucuresti
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542