Bilete EYEDROPS • Ultima comandă • Expirat • 21.12 - 21 dec '23, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

EYEDROPS • Ultima comandă • Expirat • 21.12

Expirat Halele Carol, București

joi, 21 decembrie '23, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

EYEDROPS - “Visători pragmatici, punkiști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introverți gălăgioși". Băieții vin pe 21 decembrie la Expirat cu povești de peste anul care tocmai se încheie și o lansare de single nou: “Ultima comandă”. Se vor cânta și piese nemaicântate de ceva timp, iar pentru acest concert, băieților li se va alătura pe scenă, pentru un sunet mai amplu, un al doilea chitarist. Că vorba aia… Doar o dată se termină anul.

Ultimul concert, ultima comandă, ultimul single dintr-un an plin. Ne vedem joi, 21 decembrie să tragem concluziile și să ne pregătim pentru tot ce urmează.

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai". Concertele lor au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate.

Formația a lansat anul acesta albumul „Găsit. Rătăcit. Regăsit. Pierdut.” - El este povestea ultimilor doi ani ai trupei. Povestea unei găsiri și a unei superbe rătăciri. Albumul nu s-a născut la sală sau în studio. El a prins viață prin bucătării, mașini, popasuri, camere de hotel sau în curtea casei.