Bilete E.M.I.L. • Backyard Season 2021 - 19 mai '21, ora 19:00 - Expirat Halele Carol

E.M.I.L. • Backyard Season 2021

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 19 mai '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Gata. Reîncepem! 7 luni de liniște mai târziu și Expirat e live din nou!
Iar dacă tot o luăm de la capăt, o facem cum știm mai bine, noi între noi, cu E.M.I.L. pe scenă și alături de prietenii de la Overground Music. Bun, nu?

Din 19 mai seria Backyard Season întră în sezonul 2021. Se cântă pe noua scenă din terasa de la Halele Carol, momentan într-un format similar cu cel de anul trecut (până trecem și ultimul hop): safe, cu loc la masă și distanțare și respectând tot ce trebuie respectat.

Informațiile complete despre ce reguli avem de urmat cu toții sunt la un scroll mai jos. Te rugăm să-ți iei puțin timp să le citești cu atenție.

----------

➡ Ce facem de acum?

Săptămânal, miercuri, facem concerte open air cu artiști locali cunoscuți din zona alternative, la inițiativa Overground Music, pe scena suspendată deasupra terasei Expirat. Evenimentele vor adaptate mereu situației. Momentan se cântă cu public restrâns – aproximativ 150 dintre voi per reprezentație.

 

➡ Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?

• Trupa va concerta pe noua scenă suspendată deasupra terasei. Toată trupa va fi la un loc pe scenă.

• Am optimizat spațiul din terasă în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.

• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.

• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 6, 5, 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Backyard-urile de azi o experiență de grup.

• Vom respecta cu strictețe orele de open doors, orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.

• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.

• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la un Backyard înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

 

----------

E.M.I.L. - living the good life provided by punk.

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.
Anul trecut, la început, și-au aniversat 20-ul la Expirat într-unul dintre concertele de pus în ramă de la Halele Carol. Trupă de suflet în loc de suflet, cum ar veni.

 

Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:

VIZIBILITATE BUNĂ

6 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună – 360 lei

5 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună – 300 lei

4 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună – 240 lei

VIZIBILITATE REDUSĂ

6 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă – 240 lei

5 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă – 200 lei

4 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă – 160 lei

3 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă – 120 lei

2 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă – 80 lei

 

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Season sau Overground Music.