Bilete E-an-na Acustic • CONCRETE Series • 15.05 - 15 mai '22, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

E-an-na Acustic • CONCRETE Series • 15.05

Expirat Halele Carol, București

duminică, 15 mai '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale mai puțin cunoscute, E-AN-NA au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând în playlist-urile fanilor de metal.

Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critică pozitivă pentru show-ul lor emblematic.

Din 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale.
Acest lucru se concretizează prin doua EP-uri fundalmental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR,
un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.
Pe MLR se află și piese Malere, piesa cu care formația s-a înscris in Selecția Națională Eurovision 2022 alături de prietenul lor,
care este și invitat la concert, Bogdan De la Vâlcea și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor.
Malere, o combinație de folk metal și manele, cu o linie melodică catchy şi versuri care te atrag către ea,
este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că Malere a fost în Viral 50 Romania pe Spotify și pe Trending pe Youtube.

E-an-na vă invită la concertul de debut acustic pe 15 mai, unde o să cânte intr-o formulă aparte și va trece publicul printr-o multitudine de stări cu un set plin de piese cântate în premieră.

---

Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.