Bilete Dora Gaitanovici • Eclectic • Light Sessions • 14.06 - 14 iun '23, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Dora Gaitanovici • Eclectic • Light Sessions • 14.06

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 14 iunie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pentru că vine vara, iar terasa de la Expirat se transformă în spațiul ăla cozy, cu multe plante și locul numai bun de strâns cu prietenii și ascultat muzică, am mai pregătit încă o serie de concerte #acustice cu prietenii de la BandBook. Light Sessions va începe miercuri, 14 iunie cu trupe din zona alternativă de la noi. Primul concert va fi Dora Gaitanovici Eclectic, un spectacol experimental în care membri trupei își vor arăta talentele și skillurile mai puțin cunoscute, alături de câțiva invitați speciali, cu un sound total diferit față de cel cu care ne-au obișnuit, pe alocuri acustic, pe alocuri electronic.

Dora Gaitanovici Eclectic este un spectacol experimental, o încercare de a evada puțin din zona de confort. Pentru concertul din Expirat membri trupei își vor arăta lumii talentele și skillurile mai puțin cunoscute. Ca o joacă.. foarte bine organizată.

„Vrem să ducem albumul ăsta în toate zonele în care putem, atât geografic, cât și muzical, înainte să ne apucăm de următorul. Ne place forte mult! Am tot avut idei despre cum am putea să îl mai punem în scenă și până la urmă am ajuns aici, în momentul de “hai să vedem cum ar suna așa”. În 14 Iunie vom urca pe scenă într-o formulă mult mai mare, cu un sound total diferit față de cel cu care sunteți obișnuiți, pe alocuri acustic, pe alocuri electronic. Avem multe idei și mult curaj și suntem nerăbdători să vi le prezentăm.” - Dora Gaitanovici

Dacă ești și tu curios la fel ca noi de ce poate ieși din toate astea, vino la Dora Gaitanovici Eclectic, în 14 Iunie, În Expirat.