Bilete DJ Undoo • Lansare Album „Varietăți” • Expirat • 12.10 - 12 oct '22, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

DJ Undoo • Lansare Album „Varietăți” • Expirat • 12.10

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 12 octombrie '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

DJ Undoo lansează albumul cu numărul 7 din discografia sa, album al cărui proces creativ s-a extins în decursul ultimilor 4 ani. Început în 2019 cu primele beat-uri, albumul a continuat în 2020 cu partea de recording a primelor colaborări. În 2021, au apărut primele 8 single-uri, adică o jumătate din album.

A primit numele de ”Varietăți” pentru că, pe lângă colaborările variate, este și un blending nou pentru Undoo, între sunetele de 808 și autotune care se îmbină cu sound-ul clasic și scratch-urile care l-au consacrat. Pe 12 octombrie, la Expirat, albumul va putea fi ascultat integral, în premieră, alături de invitați.

 

Undoo este un DJ și producător român care, de-a lungul timpului, a depășit orice limite impuse. A scris istorie în cultura hip-hop autohtonă de-a lungul unei cariere de peste 20 ani, care cuprinde 7 materiale solo, 11 albume în calitate de colaborator și zeci de alte collab-uri importante și o serie lungă de evenimente live.

Publicul l-a ales drept câștigător în runda a șaptea la “DMC Online Championship” în 2011 și este primul DJ care a reprezentat România în cadrul “Redbull Threestyle Championship” 2013, în Toronto.

Predă mixing și turntablism încă din 2013, începându-și cariera de profesor la Artskul. Până în prezent a trainuit peste mai multe generații de cursanți prin cel mai complet curs de mixing și scratch din piața autohtonă, iar toate sesiunile au fost încheiate cu petreceri de absolvire în diferite cluburi – în care cursanții și-au făcut debutul pe scenă.