Bilete Delta Pe Obraz • The Autumn • Light Sessions • 27.09 - 27 sep '23, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Delta Pe Obraz • The Autumn • Light Sessions • 27.09

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 27 septembrie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Conceptul Light Sessions din acest sezon se încheie într-un format mai intim decât ne-a obișnuit, întâmpinând toamna cu poezie, apropiere și rock-ul atât de îndrăgit al basarabenilor de la Delta Pe Obraz. Formația a trecut Prutul în luna martie ajungând direct în Expirat cu un show foarte electrizant și se întoarce de această dată cu un concept nou, The Autumn, ce se bazează pe o atmosferă mult mai domolită prin intermediul căruia își propune să atingă niveluri mai adânci și mai intime de profunzime.

Delta pe Obraz se naște în 2016, la Chișinău, când Gheorghe Gușan și Cristian Chirila, colegi la actorie, încep să se joace cu poezii pe acorduri de chitară, oscilând sonor între poetry rock și folk. POT Music, concursul pentru tinere talente din Republica Moldova, aduce în peisaj alte două personaje, din zona indie-rock și în scurt timp Delta pe Obraz devine o trupă care începe să se facă remarcată, în deschiderea concertelor Fără Zahăr, Gândul Mîței, Coma sau Luna Amară.

Noua formulă ne aduce în martie 2020 piesa MOARTE, lansată printr-un concert „cu distorsiuni, cu bas și cu tobe vii”, sound-ul alunecând din ce în ce mai mult spre rock alternativ. Odată cu începerea războiului din Ucraina, Delta nu întârzie să-și exprime solidaritatea prin lansarea piesei DUPĂ RĂZBOI. Al doilea concert ne aduce în 2022 AMANTA.

Delta pe Obraz ne provoacă cu o promisiune, că în fiecare lună, în data de 20 vor lansa câte o piesă. Din povestea lui „20” se desprind deocamdată MINTE-i FRUMOS, EPITAF, NU MĂ ATING, FLUTURI, LIMPEDE și OBUZE - ultimul single lansat.

https://www.youtube.com/@deltapeobraz