Bilete Days of Confusion - lansare "LIA" (Rămâi Cumva) / Expirat / 20.11 - 20 nov '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Days of Confusion - lansare "LIA" (Rămâi Cumva) / Expirat / 20.11

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 20 noiembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Days of Confusion revine în atenţia publicului cu un nou single de studio, la Expirat. În deschidere: Safari Sky.

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “grădina de creaţie” a băieţilor de la Days of Confusion! Formaţia românească revine în atenţia publicului cu un nou single de studio – “Lia (Rămâi Cumva)” - şi un nou videoclip, noutatea şi surpriza fiind chiar lansarea primei lor melodii compusă în limba română.

“Lia (Rămţi cumva)”, este prima noastra piesă nouă după 2 ani de la apariţia albumului “Yin & Out”. În acelaşi timp, este prima oară când compun versuri în limba română. A fost ciudat la început, dar îmi propusesem încă de anul trecut să înfrunt această temere. Întotdeauna mi s-a părut că nu pot să fiu creativ decât în engleză. Suna bine orice aş fi făcut, cumva, şi venea natural... Este o adevarată provocare să compui versuri în română pentru muzica rock şi metal ţi cred că sunt puţine trupe româneşti care cântă în limba română şi sună bine. În mod cert, nu renunţăm la ideea de a cânta în limba engleza. De data aceasta, am vrut foarte mult să vedem cum ne descurcăm şi sunt chiar curios de cum va fi primită piesa.

Cine este “Lia”? Este copilul din fiecare dintre noi, care se luptă să rămână în viaţă, pentru că ne-am transformat în adulţi şi suntem pe cale de a uita de tot… bucuria, blândeţea, sinceritatea şi frumuseţea care vor să trăiască în noi şi atunci când înaintăm în vârstă. Abia aşteptăm lansarea din 20 noiembrie, din Expirat!”, Cosmin Lupu (voce/chitara).

Days of Confusion, este cea mai cunoscută trupă romanească de djent/modern progressive metal, ce a luat fiinţă în anul 2010, în Bucureşti. Trupa a obţinut până în prezent premiul pentru Best Romanian Metal Newcomer 2012, (acordat de Metalhead), iar în 2014 au fost nominalizaţi la Cel Mai Bun Hard Rock/Heavy Metal (la OnAir Music Awards) și la Best Rock Artist (la premiile revistei Sunete).

În cei 8 spre 9 ani de când Days of Confusion sunt o prezentă activă pe scena muzicală, au trecut prin schimbări de componenţă care şi-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formaţiei, conturând maturitatea genului muzical până în prezent.

Days of Confusion înseamnă:
- Cosmin Lupu - voce/chitară
- Cezar Popescu - chitară/voce
- Andrei Zamfir - chitară bas
- Alex Halmagean – tobe

Facebook: https://www.facebook.com/days.of.confusion.official.page
YouTube: https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV

În deschidere: Safari Sky

Safari Sky sunt o trupă de rock/grunge/stoner, înființată în 2018. Au susţinut primul concert pe 22 noiembrie 2018, în Clubul Underworld, după câteva luni de repetiţii în componenţa actuală. Au mai cântat în Quantic, deschizand pentru Alister Mars, din Moldova, La Danube Rock Festival din Galaţi şi au deschis pentru Monojacks în august, în Vama Veche.

Sunt patru personalităţi muzicale diferite, cu influenţe de la Radiohead, Smashing Pumpkins, RHCP, Kyuss, până la Dresden Dolls, Clutch, Slipknot sau Archive. Din toate astea Safari Sky a sintetizat un sunet intens şi zgomotos, pe alocuri, cu momente melodice şi de progressive rock.

Band Members:
Silviu Lupu - vocals
Stefan Vasile - guitar
Cosmin Nitu - bass
Alex Soare - drums

Facebook: www.facebook.com/safariskyband/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNMME8w4p7QJP-U4UrrF-gQ

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.