Bilete CTC / Expirat / 23.01 - 23 ian '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

CTC / Expirat / 23.01

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 23 ianuarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Expirat Halele Carol așteaptă un control tehnic. Cu Doc, Deliric și Vlad Dobrescu. CTC, miercuri, 23 ianuarie. Warm-up & after: DJ Nasa.

CTC, adică DOC, Deliric și Vlad Dobrescu, este una dintre cele mai iubite trupe hip-hop din underground-ul românesc, de prin 1999.

În 2002 apare primul material CTC și Cedry2k: EP-ul „Secretul din Atom”, iar în anul 2004 este lansat „Proiectul Verde” cu ajutor casei de discuri Roton, unde CTC figurează pe acest material cu piesa „Original Verde”, un manifest liric ce pledează împotriva pirateriei. În 2005 apare albumul de debut CTC „Dificultăți Tehnice”, lansat la casa de discuri Roton, cu peste 10.000 de unități vândute.

De-a lungul anilor, Deliric, Doc și Vlad Dobrescu au colaborat cu artiști autohtoni cât și internaționali lansând noi proiecte și albume. La finalul lunii aprilie 2012, membrii CTC organizează un concert aniversar, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea primului lor EP. La eveniment au fost prezenți și artiștii cu care aceștia au colaborat de-a lungul timpului.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.