Bilete Cristina Lupu - Satellite • Light Sessions • 22.06 - 22 iun '23, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Cristina Lupu - Satellite • Light Sessions • 22.06

Expirat Halele Carol, București

joi, 22 iunie '23, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Light Sessions, seria de concerte #acustice cu prietenii de la BandBook, continuă joi, 22 iunie, zi în care Cristina Lupu va lansa clipul piesei Satellite.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

---

„Satellite este un cântec despre bucuria, teama, nesiguranța și confuzia pe care le trăim, uneori, când ne îndrăgostim și ne pierdem în celălalt. Nu știu dacă aș spune mai mult, e un cântec ceva mai neclar și cred că e mai bine așa. L-am scris într-un moment în care trăiam toate astea, amestecate, iar versurile au venit de la sine, nu prea le-am căutat, așa cum mi se întâmplă de obicei” - Cristina Lupu.

Satellite este primul single de pe viitorul album Cristina Lupu - Sweet Amnesia și este disponibil deja pe toate platformele de streaming. În 22 Iunie are loc și lansarea videoclipului, regizat de Florin Șerban.

Cristina Lupu este artist independent (voce/chitară), scrie piese de dragoste și le cântă cu plăcere și altora. În 2015 a urcat pe scena Vocea României (în echipa lui Tudor Chirilă), apoi a urmat o lungă perioadă de studiu individual. Între 2020 și 2022, Cristina a studiat la Universitatea Națională de Muzică din București, secția jazz. În prezent, lucrează la albumul de debut, "Sweet Amnesia", o colecție de cântece amestecate, uneori jucăușe, alteori nostalgice, ironice sau furioase. În vara lui 2023, Cristina va cânta la Electric Castle, Waha, DWMT la Conac sau poate chiar pe strada ta…