Bilete Cosmos în Buzunar • Expirat • 26.09 - 26 sep, ora 19:30 - Expirat Halele Carol

Cosmos în Buzunar • Expirat • 26.09

Expirat Halele Carol, București

duminică, 26 septembrie, ora 19:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
40 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

ACCES:
❗Dat fiind faptul că rata de infectare a trecut de 3 la mia de locuitori, București a intrat în scenariul roșu. ❗Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru: • PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; • TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore în locații ACREDITATE; • TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore în locații ACREDITATE; • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Certificarul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro Informațiile complete despre ce reguli avem de urmat cu toții sunt la un scroll mai jos. Te rugăm să-ți iei puțin timp să le citești cu atenție.

Proiectul muzical Cosmos în Buzunar a fost fondat în iarna anului 2016, la Chișinău, la inițiativa a doi prieteni: Pavel Olari și Adrian Roșca, și debutează în cadrul concursului Pot Music, T5 Bar, Chișinău. Din start, formația Cosmos în Buzunar s-a remarcat ca un produs local neordinar și unical.
Anul 2018 reprezintă un nou început, proiectul părăsește formula acustică lansându-se în muzica electronică. Transformarea radicală a fost o consecință a spiritului explorator al membrilor fondatori, Pavel Olari și Adrian Roșca, care în căutarea unei sonorități noi au început să experimenteze cu diverse instrumente electronice cum ar fi sintetizatoare analogice, instrumente grove-box etc. Astfel, conceptul proiectului s-a reformulat, orientându-se spre genuri precum: synth wave - synth pop, mai târziu IDM, progresive techno, electronica, ambient.
Proiectul muzical Cosmos în Buzunar a evoluat pe scenele din Republica Moldova și România, organizând concerte solo și de grup, evoluând pe o scenă cu trupe precum: Alternosfera, Trisomie 21, Via Dacă, The Wax Road, Denorm, Delta Pe Obraza etc.
În viziunea muzicienilor Cosmos in Buzunar este un proiect artistic multilateral, a cărui necesitate s-a născut din dorința de a explora și găsi o identitate și mijloace de expresie artistice individuale, atât muzicale, cât și vizuale.
La moment, membrii proiectului Cosmos în Buzunar lucrează la primul său album de studiou și coordonează alte 2 subproiecte: Cosmos Factory a cărui scop este colaborarea cu diverși muzicieni locali, și subproiectul UNDE care se organizează în cadrul centrului creativ Artcor din Chișinău și este o simbioză dintre sunet, proiecții vizuale și tehnologii IT.
https://www.youtube.com/channel/UCmdKd9Yi-6CETYq62HkDDQg  
https://www.instagram.com/cosmosinbuzunar/  
https://open.spotify.com/artist/08wOjItRZCAgGvdb5lL78x


---


Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt organizate în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să o arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să ajungi din timp, pentru a trece prin procedura de acces. De obicei, la concertele din Expirat veți avea minim 2 ore destinate accesului, înainte de începerea concertului.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege (1 persoană pe 2mp în aer liber). Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui test RT-PCR sau test rapid Antigen. Pentru cei sub 12 ani, recomandăm și încurajăm realizarea unui test, dar având în vedere că în reglementările actuale nu este specificat nicăieri că cei mici trebuiesc testați, nu putem obliga părinții să facă acest lucru. În schimb, dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.
• Scena este suspendată deasupra terasei, în lateralul clubului, iar vizibilitatea este bună cam de oriunde ai sta.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concertele din Expirat înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.