Bilete Celula De Criză / Expirat / 23.02 - 23 feb '20, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Celula De Criză / Expirat / 23.02

Expirat Halele Carol, București

duminică, 23 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Fresh după lansarea single-ului Virus, Celula De Criză ne așteaptă la un concert cu comic book-uri în Expirat.

Celula de Criză reprezintă alianța pentru manifest din grădina Culese din Cartier. La un an de la geneză cele trei nuclee Zicu, Faust și Fănescu au coagulat un stil axat pe construcția de mesaje ce reprogramează matricea celulelor aflate sub control.

Celula s-a format din nevoia de hip-hop, toți trei protagoniștii crescând cu muzică underground, dar și din nevoia de a exprima idei complexe pentru consumatorii de poezie urbană.

Albumul de debut Butonu' Roșu a apărut în urma piesei Ironia Sorții, piesă cu care Fănescu și Faust au consolidat alianța, urmând alăturarea la proiect a lui DJ Zicu, unul din cei mai experimentați maeștri ai turntable-ului în România.

În prezent artiștii lucrează la materiale/colecții noi, în curând mai multe modele vor fi prezentate pe shop. 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.