Bilete Catalina Cara x Jurjak • Lansare single „Ghost Flowers” • Expirat • 02.02 - 2 feb '23, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Catalina Cara x Jurjak • Lansare single „Ghost Flowers” • Expirat • 02.02

Expirat Halele Carol, București

joi, 2 februarie '23, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După ce a debutat la Expirat anul trecut, Catalina Cara revine pentru lansarea noului ei single, în colaborare cu Jurjak, un artist pe care îl respectă și ale cărui piese fac parte din playlistul ei. Lansarea are loc joi, 2 februarie, la Expirat, Halele Carol.

„Ghost Flowers”, piesă scrisă de amândoi în studio, reprezintă și prima colaborare în limba engleză a lui Jurjak, iar videoclipul este regizat de Hypno.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

---

Catalina Cara spune despre „Ghost Flowers”:
“Dragostea este ca un teren de joacă unde ne punem în scenă sentimentele și gândurile. Este ca un câmp de luptă plin de flori în loc de arme care poate lua foc în orice moment dacă nu ai mare grijă de el. Apoi… îți rămân doar umbrele unor amintiri pe care le-ați experimentat împreună, care ulterior se transformă în fantome… nu le mai vezi, dar le simți prezența foarte intens!
Uneori, dragostea, acest teren la care ținem atât de mult și pe care îl protejam cu orice preț, ne face să suferim foarte tare… “Ghost Flower” este despre pasiune și senzualitate, întuneric și lumină… lupta dintre cei doi iubiți pentru a depăși conflictul și inimile frânte, joaca dintre ego-uri și posesivitate, dar și frica imensă de a se pierde unul pe celălalt.”