Bilete byron • Backyard Season 2022 - 6 iul, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

byron • Backyard Season 2022

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 6 iulie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament Iulie

Acest bilet permite accesul la toate cele 4 concerte Backyard Season 2022 din luna Iulie:
Byron (06.07)
Kumm (13.07)
Luna Amară (20.07)
The Mono Jacks (27.07)

200 lei
Acces General
80 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Backyard Season este seria anuală de concerte pe timp de vară ce-ți aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară. Sezonul cu numărul 7 din București se va desfășura la Expirat, Halele Carol, cum probabil deja te-ai obișnuit în ultimii ani.
Artwork: Mircea Popescu

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 7 albume de studio și trei DVD-uri live. 

Primul single lansat în 2018, "Anima", este una dintre piesele compuse de către formație în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, piese care se regăsesc pe noul album de studio byron, compus în totalitate în limba română și lansat în noiembrie 2019. „Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

 

Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.