Bilete Balkan Taksim / Expirat / 23.05 - 23 mai '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Balkan Taksim / Expirat / 23.05

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 23 mai '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Balkan Taksim, trupă ce reinterpretează bucăți de folclor din Balcani și din Carpații românești într-un amestec exploziv de influențe și instrumente, va cânta pe scena de la Expirat.

Dansuri din Moldova, cântece aromânești combinate cu înregistrări din teren, melodii uitate din Albania și Serbia, sunete culese din Anatolia. Toate se adună într-o fuziune de folclor, muzică electronică și muzică rock. Un melanj care te face să te arunci pe loc în dans.

Instrumentele tradiționale folosite provin din România, din Turcia și din Balcani. Cobza românească, cimpoiul, saz-ul turcesc, darbuka, bendir-ul, gusla sârbească și diverse instrumente de coloratură.
Balkan Taksim concertează mai des decât înregistrează în studio deoarece pune mai presus relația directă cu publicul, crearea unui context în care interpreții să se apropie cât mai mult de spectatori.

De-a lungul timpului, Balkan Taksim a evoluat atât în cluburile din București, cât și la festivaluri din țară și de peste hotare, pe aceleași scene cu Goran Bregović, Boban Marković, Shantel, Taraf de Haidouks ș.a.

Facebook: https://www.facebook.com/balkantaksim/
SoundCloud: https://www.soundcloud.com/user-368013623
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCI39-Snpxg9-4sfSwD2TKnw

Foto: Florin Bondrila

RSVP: https://www.facebook.com/events/1601770233234074/

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.