Bilete Alexu and The Voices Inside - lansare single / Expirat / 24.03 - 24 mar '19, ora 20:00 - Expirat Halele Carol

Alexu and The Voices Inside - lansare single / Expirat / 24.03

Expirat Halele Carol, București

duminică, 24 martie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Povești de ascultat, beat-uri și loop-uri cu vocile interioare: Alexu and The Voices Inside revine la Expirat cu single nou.

Alexu and The Voices Inside este un proiect despre artă și oameni talentați. În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, într-o ambianță unică, reușind să dureze puțin mai mult cu ajutorul pedalei de Loop.
Astfel, mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create, vocile suprapuse și beat-urile simple de chitară. Vocile de pe Loop nu vor fi singurele care se vor face auzite, scena fiind împărțită pe alocuri și cu prieteni din proiectul The Voices Inside.

Facebook: https://www.facebook.com/alexuandthevoicesinside/
Instagram: https://www.instagram.com/alexu.thevoicesinside/
Shine: https://youtu.be/0nP6XQ46jbk
By My Side: https://youtu.be/JLpf5J17NVQ
Walk with you: https://youtu.be/pnqyVkE35ho

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.