Bilete Pixels & Jinxy Von D'Ers / Expirat Halele Carol / 30.05 - 30 mai '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Pixels & Jinxy Von D'Ers / Expirat Halele Carol / 30.05

Expirat Halele Carol, București

marți, 30 mai '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

„De la primul om pe lună până la episcopul scientologiei nu a fost decât un pas. Unul mic pentru noi dar foarte mare pentru umanitate. Armstrong (Neil) ar fi trebuit să cânte în direct pentru receptoarele cu tub catodic ca pasărea lira. De mână cu Prunariu, Jähn și Yuri Gagarin să-și fi făcut o trupă care să le transforme idealurile științifice în decibeli. O mare voce a muzicii pop românești a cântat la un moment dat doar pentru cel de al treilea mileniu, tot ea a fost cea care a celebrat roadele subterane ale progresului. În acest context noi ne întrebăm dacă progresul tehnologic ne stăpânește pe noi sau noi îl stăpânim pe el. De la toate aceste lucruri până la The Pixels este doar un pas.”

Cătălin Rulea - vox, guitars, electronics
Andreas Aron - vox, bass
Tudor Popescu - drums, electronics
Liviu Iancu - vox, keyboards
Diana Secu - vox

Site: http://www.thepixels.ro
YouTube: https://www.youtube.com/user/pixelsofficial
SoundCloud: https://soundcloud.com/thepixels
Bandcamp: https://pixelsofficial.bandcamp.com

Jinxy Von D’ers este o trupă de Alternative Rock din București înființată în 2016. Anul acesta au lansat noul single „Glow” al carui videoclip oficial va fi prezentat în cadrul acestui eveniment.

Încă de la debut, Jinxy Von D’ers au avut mai multe apariții la cele mai importante radio-uri alternative din țară, iar piesele lor figurează în playlist-urile acestora, în rotație. Pe parcursul acestui an vor putea fi văzuți în cadrul mai multor festivaluri și concerte importante din țară. Mott-ul trupei este: „The doctor says rock'n'roll will do WONDERS for you. That's why we're here.”

Iris Danciu - vocals
Cătălin Boltașu - guitar
Dragoș Popa - bass guitar
Nestor Petruș - drums

Noul single „Glow”: https://youtu.be/PaDX4xlrG08
YouTube: https://www.youtube.com/user/jinxyvondersvevo
Deezer: http://www.deezer.com/artist/10619019
iTunes: https://itunes.apple.com/ro/artist/jinxy-von-ders/id1128438439

RSVP: https://www.facebook.com/events/1669487990021024

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.