Bilete Orkid - lansare LP hard-copy, single & video / Expirat Halele Carol / 11.05 - 11 mai '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Orkid - lansare LP hard-copy, single & video / Expirat Halele Carol / 11.05

Expirat Halele Carol, București

joi, 11 mai '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Orkid concertează pentru prima oară în formula de 5, în orașul în care proiectul lua naștere, la începutul lui 2015 (într-o altă componență și cu un alt nume).

Cei 5 shoegazeri nervoși, influențați de punk, blues și progressive rock sunt Vlad Ilicevici - chitară & voce, Radu Pop - tobe & graphic design, George Frătica - chitară bass, Cosmin Stanciu - chitară și Alexandru Donny Andone - jouhikko/talharpa, tibetan bowls, wind gong, didgeridoo, claves, rattles, shaman drum.

Orkid își lansează tot atunci varianta hard-copy a albumului Standing Still in the Dark, lansat inițial doar online pe 13 octombrie 2016.

Cele 9 track-uri care formează primul LP au la bază idei, senzații și povești acumulate de Vlad în aproape 30 de ani de la primele contacte cu muzica prin căștile suprasolicitate ale unui walkman Aiwa verde, lecțiile chinuitoare de vioară și relaxarea rock'n'roll la chitară. Albumul este înregistrat și aranjat cu ajutorul lui Andrei Robin Proca, care de altfel apare și ca invitat special pe câteva dintre track-urile albumului, la chitare adiționale, synthuri și backing vocals.

Orkid este un proiect muzical și cinematic, în care se pune accentul și pe imagistica formației - atât în concerte cât și în afara lor.

Formația lucrează la un produs complex care îmbină muzica cu imaginile, ce va fi gata cândva la sfârșitul anului. Asta și pentru că Vlad este la baza scenarist și regizor de film, iar Radu - artist vizual și animator. În plus, cei doi lucrează împreună la Anim’est și Animation Worksheep.

Nu în ultimul rând, odată cu concertul, Orkid lansează al 4-lea și ultimul single cu videoclip de pe album, pentru piesa Stargaze, videoclipul fiind regizat chiar de Radu.

Facebook: https://www.facebook.com/orkidband

SoundCloud: https://www.soundcloud.com/orkid_band

Bandcamp: https://orkid4.bandcamp.com

Awake: https://youtu.be/b_i4xsv_Aec

Dancefloor Blues: https://youtu.be/R4WdedaYKhk

Standstill: https://youtu.be/hdGa4rcV_mk

RSVP: https://www.facebook.com/events/425841517766562

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.