Bilete Eyedrops - silent concert / Expirat Halele Carol / 17.08 - 17 aug '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Eyedrops - silent concert / Expirat Halele Carol / 17.08

Expirat Halele Carol, București

joi, 17 august '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertul se va auzi doar prin câști wireless, iar numărul acestora este limitat la 300.

Cumpărătorii de bilet primesc o pereche de câști la intrare, pe durata prestației, în seara evenimentului. Pentru cei ce nu doresc să asculte live-ul, intrarea în terasă este liberă.

Acces: 25 de lei în avans / 30 lei la intrare, în seara evenimentului

Biletul include și căștile wireless pe durata concertului

„Muzică făcută pe ascuns” este primul dintr-o serie de concerte menite să ne aducă mai aproape. Mai aproape de voi și de noi înșine. Ce înseamnă asta? Va fi un „silent concert” - ca o șoaptă. Va fi secretul nostru. Începem în intimitatea unui spațiu familiar. Începem acasă. Apoi, încet, încet ne vom duce tot mai departe, încercând să respectăm liniști tot mai adânci în drumul nostru, să deschidem spații tot mai străine obișnuinței noastre.

Ne vedem pe 17 august la Expirat, pe terasă, în aer liber, ca să ne cunoaștem chiar și mai bine. E o premieră pentru noi, cel mai probabil și pentru voi, așa că avem toate motivele să fim entuziaști. Avem 300 de căști și câteva secrete de șoptit.

Când taci te-auzi prea tare.

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii Române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieții spun: „Prezent reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat.”

Bicicleta: http://y2u.be/sak0bU7GbO4

Ecou: https://youtu.be/tOL9t4LPFHY

Hei: http://y2u.be/GKjvFrdxFMI

Prezent: http://y2u.be/vnqPVYcioPc

Site: http://www.eyedrops.ro

YouTube: https://www.youtube.com/user/eyedropsband

Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.